Blogs

Pascal Mariany: Feedback Companion - Jouw AI maatje

🌟 Ontdek de kracht van AI in het onderwijs met onze allereerste en nieuwste kennisclip: “Feedback Companion – Jouw AI maatje”! Deze innovatieve tool is ontworpen om het leerproces te versterken door middel van effectieve feedback en feedforward methodes.

🚀 In deze video duik ik diep in de dynamiek van constructieve feedback, waarbij ik gebruik maak van bewezen modellen en best practices. Bekijk hoe Feedback Companion niet alleen inzichten biedt in je prestaties, maar je ook specifieke richtlijnen geeft voor toekomstige verbeteringen.

📈 Wat je zult leren: Het belang van feedback en feedforward: Leer hoe deze essentiële elementen bijdragen aan persoonlijke groei en ontwikkeling. De feedbackcyclus: Ontdek hoe je feedback, feedup, en feedforward kunt integreren in een doorlopend proces om leren te stimuleren. Praktische demo: Zie Feedback Companion in actie en begrijp hoe het kan worden toegepast in echte onderwijssituaties. Waarom Feedback Companion? Feedback Companion biedt een gestandaardiseerde, eerlijke manier om feedback te geven en te ontvangen. Dit bevordert een duidelijke en constructieve communicatie, essentieel voor effectief leren en lesgeven.

🔗 Bezoek OnderwijsOrakel.nl voor meer informatie en om toegang te krijgen tot aanvullende bronnen. De website gaat medio 2024 live!

👉 Abonneer je op mijn kanaal voor meer educatieve content en laat een like achter als je deze video nuttig vindt! Bedankt voor het kijken en blijf leren met OnderwijsOrakel! 🎓

Scroll naar boven
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?